Meer informatie over R.Smits Service

R.Smits Service (Riny Smits) is jarenlang een vakkundig gediplomeerd installatie bedrijf gespecialiceerd in gas, water, sanitair, centrale verwarming, dakwerken en duurzame energie toepassingen.

Met ruim 35 jaar ervaring op zak en een uiterst uitgebreide en tevreden particuliere als zakelijke klantenkring zijn we bekend met vele gangbare situaties, benodigde oplossingen in geval reparatie of renovatie, maar staan we ook juist erg open voor eigentijdse en innovatieve wensen en toepassingen.

Diensten, producten en service.

De diensten welke wij leveren gaan op voor alles wat met gas, water, sanitair, centrale verwarming, dakwerken en duurzame energie toepassingen verbonden is.

Van advisering tot aan montage, van reparatie tot renovatie, van installatie tot aan onderhoud.
Zo kunt u denken aan oa. toilet- / badkamer renovaties, het plaatsen van cv-ketels, repareren/vervangen van gootwerken en koperen of zinken daklijsten. Ook enkel het leveren van sanitair, badmeubels, cv-ketels, dakgoten, regenpijpen en duurzame energie toepassingen behoort tot de mogelijkheden.

Onze visie en missie.

We houden van korte lijnen, helderheid in gang van zaken en grip op de zaak.
Hiervoor waarborgen we één aanspreekpunt wat de relatie welke tussen u als klant en ons als opdrachtgever één op één maakt.

Kwaliteit staat voorop. Voor de te leveren werkzaamheden alswel de te leveren materialen.
Hierbij pleiten wij voor effectieve en doelbewuste toepassingen/oplossingen, voor nu en de toekomst. Samen in een volledig transparante werkwijze.

Onze missie is om u bij te staan en te adviseren in het bepalen van de best mogelijke toepassing en/of reparatie welke volledig aansluit bij uw wens, het probleem, budget, haalbaarheid qua planning en u ontzorgen in de uitvoering en/of begeleiden, coördineren hiervan.

Kortom: Het u tijdens deze werkzaamheden zo gemakkelijk mogelijk maken.

Benieuwd naar de mogelijkheden of meer informatie?

Benieuwd naar de mogelijkheden of meer informatie? 			Neem geheel vrijblijvend contact met ons op